Anne-Kirstine Kock: Ny fysisk, ny indstilling og ny tro på sig selv!

Anne-Kirstine Kock: Ny fysisk, ny indstilling og ny tro på sig selv!
17. december 2014 admin

“Anne-Kirstine, AK, kom til mig med ønsket om at tabe sig og ligge sin livsstil om. Hun havde flere gange formået at tabe sig, men faldt hurtigt tilbage til de gamle vaner. Vi satte os et mål, der hed 10 kg på 10 uger, og AK var indforstået med, at der så var en tale om en kur, og at det krævede hårdt arbejde. Ak og jeg har trænet sammen 2 gange ugentligt i 10 uger, og hun har givet den fuld gas til hver eneste træning. Hun er blevet presset både i forhold til træningen, men også i forhold til kosten, og hun har klaret det så flot. Det viser resultaterne også. Hun har i løbet af de 10 uger tabt sig 7 kg, gået fra en fedtprocent fra 23,3 % til 16,1 % på BioSignaturmålingen, og tabt adskillelige CM.”

Skærmbillede 2014-12-17 kl. 13.13.08

 

Hvad fik dig til at kontakte Performance Gym/Rikke Hansen?

Jeg havde længe leget med tanken om, at få en personlig træner, men kom altid fra det igen – måske fordi det virkede lidt for drastisk, så ”tyk” var jeg jo heller ikke. Jeg synes egentlig selv, at jeg havde en god indsigt i, hvad man skal spise og ikke spise. Desuden synes jeg selv, at jeg var ret genial i et træningscenter.
min kusine havde haft et forløb ved Birgitte, og havde snakket så godt om Performance Gym. Jeg begyndte at følge atleter på instagram, som var tilknyttet PG. Jeg kom så til at følge Rikke Hansen, og blev ret betaget af hende. Hun var jævnaldrende med mig og hun virkede virkelig som den bedste til sit arbejde. Jeg magtede ikke en personlig træner fra Fitness World eller et andet konventionelt center, der havde trukket uddannelsen i en automat, jeg ville have den bedste, og en jeg turde sætte min lid 100% til – og det fik jeg.

Skærmbillede 2014-12-17 kl. 13.14.47

Hvad var dit mål med forløbet?

Jeg havde lige siden folkeskolen kæmpet med en yo-yo-vægt. Jeg har altid haft brede hofter, og det har gået mig meget på. Det lykkedes mig at tabe mig en del i gymnasiet – tog det dog på igen. Det lykkedes mig igen, da jeg trænede op til mit første halv-marathon – det tog jeg så også på igen. Det er utrolig hårdt for psyken, at tabe sig, være glad for det – og så tage det på igen. Det smækker ens selvtillid helt i bund. Jeg har ofte begyndt at tude bare jeg så mig i spejlet, eller blevet så pisse sur på mig selv over, at jeg da for fanden ikke bare kunne lade være med at æde alt det lort. Jeg vidste jo godt, at det ikke var sundt for mig. Mit mål var altså, at få et varigt vægttab, og få mig en ordentlig portion selvtillid. For mig var det ligeså meget et ”terapi-forløb” som det var et vægttabs-forløb.

Skærmbillede 2014-12-17 kl. 13.15.47

Hvordan har det været at ændre din kost og træning?

Hvis vi starter med kosten så har det været med blandede følelser. Jeg vidste godt, at jeg skulle droppe sukker, alkohol og i det hele taget kører lavt på kulhydrater. Det havde jeg egentlig gjort lang tid forinden – troede jeg da. Det, at man ikke må spise frugt for en periode (som alle jo anser som sundt) var hårdt. Men jeg vidste, at når Rikke sagde jeg skulle holde mig fra det, så vidste hun sgu nok bedre end jeg. Med hensyn til træningen kan jeg kun sige en ting: FEDT! Har elsket hver træning, især med Rikke. Tænk, at man søndag aften kan tænke: ”Fedt jeg skal op kl 05.15 i morgen for at træne med Rikke kl 06. “Det siger sgu en del. Er gået fra at være en cardio-dronning til en der træner med de store drenge blandt håndvægtene, og jeg elsker det!!!

Skærmbillede 2014-12-17 kl. 13.26.40

Hvad har du fået ud af forløbet? Træningsrelateret og ikke træningsrelateret?

Jeg er blevet en meget gladere pige, med bedre selvtillid og tro på mig selv. Jeg har virkelig lært meget om mig selv. Jeg har været alt for hård ved mig selv! Det vil jeg ikke være mere, jeg vil være stolt af mine resultater. Og ja, tallene snakker jo lidt for sig selv. Troede aldrig at jeg skulle få en fedt % på 16? Det er ret vildt. Jeg ville gerne have tabt 10 kg, som var det oprindelige mål, men jeg er så skide ligeglad med de tal der. Jeg har vedligeholdt al min leanmass, så de 7 kg jeg har smidt er hovedsageligt fedt. Det er dejligt!!

Skærmbillede 2014-12-17 kl. 13.16.44

Levede forløbet op til dine forventninger?

JA! Jeg havde faktisk ret store forventninger, havde jo set nogle af Rikkes tidligere klienters resultater, så håbede selv på, at få et virkelig flot resultat, og det fik jeg. Rikke er så mega sej, og så vanvittig dygtig. Hun er vanvittig inspirerende, og jeg har virkelig gerne, ville arbejde hårdt for, at gøre hende stolt. Og tror faktisk jeg fik gjort hende lidt stolt!

Hvad skal der ske fremover med kost og træning?

Jeg skal hænge i. jeg har meldt mig ind nede i Performance Gym, så Rikke kan holde lidt øje med mig, og råbe lidt, hvis jeg løfter for lidt! Jeg skal have et mere afslappet forhold til det at være sund. Det kan man være på flere måder end at spise broccoli og kylling morgen, middag og aften. Jeg siger en kæmpe tak til Rikke. Og ikke mindst Performance Gym. Det mest inspirerende center. Man kan ikke lade være med, at blive draget ind i miljøet og den kvalitet og engagement de ligger i deres center og deres klienter. De varmeste anbefalinger herfra!!