Marie: Stærk og energisk tilbage efter to graviditeter!

Marie: Stærk og energisk tilbage efter to graviditeter!
19. juli 2015 admin

Skærmbillede 2016-04-04 kl. 12.36.12

 

Hvad fik dig til at kontakte Rikke Hansen?
Min gode venindes kusine havde været i Rikkes hænder og tilfældigt faldt jeg over et par før-  og efter billeder af hende og tænkte, det gad jeg dælme godt at prøve ! 
Samtidig trængte jeg til et gevaldigt skub, da jeg var gået død i løbeture og træt af at bruge tiden på træning, der ikke gjorde en forskel i en travl hverdag.

Hvad var dit mål med forløbet?
Jeg ønskede opstramning, mere energi og selvfølgelig at tabe noget fedt og blive stærkere. Efter to graviditeter trængte jeg til at komme igang med træning igen og mine løbeture rykkede mig ikke.

Hvordan har det været at ændre din kost og træning?
Det har været benhårdt at være på diæt, især i starten hvor jeg skulle vende mig til at veje maden og  planlægge min kost til flere dage. Det er hårdt at sige nej tak til fristelser, som er alle steder. Efter de først uger synes jeg det er blevet nemmere og mere overskueligt.
Træningen har jeg skulle planlægge meget, da jeg har to børn og mand der rejser meget plus eget arbejde, men træningen er super og det har været, så positivt at træne med Rikke og programmerne har været gode og varierende.


Hvad har du fået ud af forløbet? Træningsrelateret og ikke træningsrelateret?
Jeg har helt klart fået det ud af forløbet med Rikke som jeg ønskede fra start nemlig, opstramning, mere energi, vægttab og jeg føler mig klart stærkere og meget bedre tilpas end nogensiden før. Det er så dejligt at får nogle redskaber som virker, og en træning som er gennemtænkt af en professionel, der ved hvad hun taler om. Til mine store overraskelse har jeg jo stort set ikke løbet mere end max 10 min pr. Træning. Jeg har tidligere været en rigtig “cardiopige”, der har løbet og spinnet flere gange i ugen, så det er så fedt at opnå et resultat nu, hvor jeg rent faktisk både kan se og føle en forskel. De vægte kan altså noget !!!
Skærmbillede 2016-04-04 kl. 12.36.17
Levede forløbet op til dine forventninger?
Forløbet har 100% levet op til mine forventningen. Alle bør give sig selv sådan et forløb/gave. Rikke er top professionel, utrolig sød og en kæmpe motivationsfaktor.

Skærmbillede 2016-04-04 kl. 12.36.29